header header header
aneb Trochu jiný pohled na českou filmovou a TV produkci. Vývoj od historie po současnost, filmy zapomenuté i slavné, scény na kterých jste vyrůstali i takové, kterých si nikdo nevšiml.

režie Jiří Chlumský

věk: 29
rok: 2002
náhlednáhlednáhled
(2002-2004) K dnešnímu dni jsem chtěl původně anketu o (ne)silikonech Alice uzavřít. 70% lidí se mnou souhlasilo, že jsou to silikony. Včera však nečekaně ukázala prsa znovu a to velice důkladně :-) Proto anketu ponechám neb máme po ruce nové důkazy. Za sebe musim říct, že mě to v silikonech utvrdilo - vůbec nemění tvar a na 3. fotce dole se mi dokonce zdá jako by v linii dvorců byla znát jizva...
obrázky dodal  uživatel & Maarty
věk: 19
rok: 2004
náhlednáhled
Slovenská herečka, začala hrát ještě pod rodným Lívia Sabolová.
obrázky dodal  lmp
věk: 23
rok: 2004
náhlednáhlednáhled
Filmový a tedy také svlékací debut Evy/Vicy.
obrázky dodal  rak
věk: 23
rok: 2005
náhled
obrázky dodal  Maarty
věk: 26
rok: 2006
náhlednáhlednáhled
Na Super.cz o premiéře filmu loni v září referovali v článku příznačně nazvaném „Prokopová ukázala prsa!“, kde jsem se mimo jiné dočetl: „Mužskou část publika nejvíc nadchla filmová přítelkyně Suchánka Renata Visnerová-Prokopová. Ta se ve filmu objevila v rouše Evině. 'Je to fakt kočka. Chodí pořád zahalená, že jsem netušil, že má tak pěkný prsa,' řekl jeden z hostů.“
To mě pochopitelně silně zaujalo, notabene bych to do Renaty neřekl, takže jsem se začal na film těšit. Jako naschvál se mi ho ale nedařilo sehnat ani shlédnout, kinoripem v 3gp provedení jsem si nechtěl kazit prožitek. Teď už mi konečně slušné capy jeden ze čtenářů poslal, takže tady jsou.
Super pozorní diváci si toho možná všimli už ve filmu, v koláži to asi přehlédnout nejde – ano, ony topless záběry jsou z poloviny skutečně stranově převrácené! Horní řada ve třetí koláži je na Srí Lance v „reálném čase“, spodní řada jsou flashbackové vzpomínky vězněného Suchánka na staré zlaté časy. Nejen že ty zajímavější záběry režisér předtím nepoužil a nechal si je až na vzpomínky, ještě ke všemu je musel při post produkci horizontálně převrátit! Vím že v časopisech je to u DTPáků běžný nešvar, aby se jim fotky hodily do rozvržení a celebrita nekoukala „ven ze stránky“, tady mě napadá jen to, že teprve když chtěli udělat ve střižně prolínačku se záběry Suchánka v cele, který je tam vpravo, zjistili, že to nejde a museli „Srí Lanku“ převrátit. A tím nám sběratelům-detailistům vnesli do Renaty zmatky ;-)
obrázky dodal  Václav O.
věk: 27
rok: 2008
náhlednáhled
Konečně na web přibyla i Martha (sestřenice Kláry Issové). Je také poloviční Syřanka, jako hlavní její devíza mi přijde spíše zajímavý a příjemný projev, než takto statické obrázky.
Datace u Hop nebo trop II je spíše přibližná, podobně jako u 1. série bylo totiž natáčení roztaženo do několika let.
obrázky dodal  xkleo07
věk: --
rok: 2008
náhled
Na záběrech bylo podezřelé, že se jasně stříhaly zvlášť detaily obličeje a zvlášť záběry na prsa bez obličeje, neklamná známka dublerky. Když jsme to na diskusi řešili, ozval se mi insider, že to byla dublérka, zejména proto, že se ta série natáčela tradičně hodně roztahaně a zrovna tehdy byla Bendová těhotná resp. ve scéně na vodě po porodu. Takže jsem prohledal net na téma její dítě a skutečně je to potvrzené, sama tu dublerka přiznala. Viz níže.
Docela legrační, že "herečka" jejíž role bylo ukázat silikony, moc nemluvit a zase zmizet ze scény dneska točí s dublerkou :-) Ale asi si Chlumský nemohl pomoci a když už se mu na lodi sešla Veselá-Bendová s Vetchým, neodolal a musel se s topless scénou odvolat na Báječná léta, těhotenství tam, šestinedělí sem ;-)

********
Na podzim se v České televizi objeví druhá řada seriálu Hop nebo trop, kde Alice hraje přítelkyni Ondry Vetchého. V jedné scéně se herečka stejně jako v první řadě měla svléknout. Jak se s tím poprala? „Točila jsem šest týdnů po porodu, takže jsem se zrovna necítila fit a hlavně jsem se zařekla, že už nikdy svá prsa neukážu. Pro nahou scénu režisér použil dublérku," tvrdí kráska, jenž je i příležitostnou modelkou. „Naposledy jsem točila pro zahraniční trh reklamu na banku. Za dva dny je to hotové a hlavně dobře zaplacené," usmívá se Alice.
celý článek: http://www.super.cz/kauzy/25688-alice-bendova-druhe-dite-a-liposukce.html
********
obrázky dodal  xkleo07
věk: 28
rok: 2008
náhled
Po Kláře Apolenářové a Zuzaně Kajnarové se do lehce odhalené postelové scény ve 3. sérii pustila Eva, která Kláru vystřídala v roli Andrey.
obrázky dodal  xkleo07
04.11.2012
upd. 26.05.2014
věk: 31
rok: 2012
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
update 26.05.2014 - obrázky 2-7 v HD kvalitě od sexyzeny.net.

Vica zve aktuálně do kina.
obrázky dodal  sexyzeny.net
věk: 45
rok: 2012
náhled
obrázky dodal  sexyzeny.net
věk: 52
rok: 2012
náhled
obrázky dodal  sexyzeny.net & hrmot
věk: 31
rok: 2012
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

Tuto scénu čas od času někdo připomíná. Původně se mělo za to, že to celé je dublerka, o které Kristýna mluvila v rozhovorech o filmu. Kolega Vassago si ale před lety dal práci a scénu rozklíčoval. V prvním záběru je jistě Kristýna, s obličejem a tetováním na rameni. Po střihu sice není vidět obličej, ale ve svlékání pokračuje opět Kristýna, podle tetování. Po dalším střihu vstupuje do rybníka dublerka, o které byla řeč - natáčelo se totiž v zimě. Nemá tetování a navíc je na zádech vidět, že se opalovala s nějakou sportovní podprsenkou. V posledním čtvrtém záběru scény již plave ve vodě opět Kristýna, jenže jednak jí je vidět jen hlava, ale hlavně jak je potvrzené z natáčení, měla pod vodou stejně neopren.

obrázky dodal  Vassago666
věk: --
rok: 2012
náhlednáhlednáhlednáhled

Neznámá dublerka, která lezla do vody místo Kristýny Bokové.

originál by Jirkazz
věk: 46
rok: 2013
náhled
obrázky dodal  sexyzeny.net
věk: 24
rok: 2013
náhlednáhled
obrázky dodal  sexyzeny.net & bananaman2
věk: 24
rok: 2013
náhled
obrázky dodal  sexyzeny.net
věk: 32
rok: 2017
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
Jakoby dnešní doba nepřinášela dost složitých otázek, Vassago pokládá další: Měla nebo neměla?!
Podle logiky děje mít neměla a dokonce si ty černé po chvíli bere z "nočního stolku". Ale proč by to Kristýna dělala doopravdy, že by nějaká recese?
Pokud to chcete vidět celé, video najdete třeba na ulozto.
A diskutovat případně můžete i na naší nové diskusi na serveru Okoun, který nahrazuje už zjevně navždy zmizelý Lapiduch.
obrázky dodal  zmrd05 & Vassago666
věk: 43
rok: 2020
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
Herečka původem z Prahy, hraje např. v Divadle Na Jezerce či ABC. Známá je z účinkování v Ulici či díky svému bývalému manželství s Ondřejem Sokolem (Partička), se kterým mají 2 děti. S o 16 let starší stejnojmennou kolegyní (Slunce, seno…) jsou vzdálené příbuzné.
originál by Jirkazz