header header header
aneb Trochu jiný pohled na českou filmovou a TV produkci. Vývoj od historie po současnost, filmy zapomenuté i slavné, scény na kterých jste vyrůstali i takové, kterých si nikdo nevšiml.

Herečky od písmene O

věk: --
rok: --
režie: Nova TV
náhled
Fotky se soukromého archívu, které J.O. ukazovala v pořadu Prásk.
obrázky dodal  gogo2
věk: 19
rok: 1965
náhlednáhlednáhlednáhled
Slavná erotická scéna, která proslavila J.Obermaierovou a za kterou prý dostala příplatek 400 Kč.
obrázky dodal  lmp
věk: 21
rok: 1967
náhlednáhlednáhlednáhled
obrázky dodal  lmp
věk: 23
rok: 1969
náhlednáhled
Přemýšlel jsem, co by se hodilo jak k včerejšímu pálení čarodějnic, tak k dnešnímu svátku práce a lásky. Výsledek je jasný: co jiného než Kladivo na čarodějnice?! Takže tady je, dokonce od dvou různých zdrojů.
obrázky dodal  maple & Komo42
věk: 24
rok: 1970
režie: Petr Weigl
náhlednáhlednáhlednáhled
Že Jaroslava Obermaierová vždycky nebyla bába Nyklová z večerky, alébrž čupr baba, to již návštěvníci mého webu jistě vědí. Teď dostávají další důkaz, její nejlepší odhalenou scénu. A každému už mohou být jasnější vzpomínky její studentské lásky Michala Pavlaty ze 13. komnaty J.O.: „Jarka Obermaierová byla příliš krásná holka na to, aby mohla chodit jenom s jedním klukem. Tady je veřejný tajemství, že já jsem s ní chodil 5 let, z toho ona se mnou 3“ ;-)
originál by Jirkazz
16.04.2008
upd. 21.04.2008
věk: 24
rok: 1970
náhlednáhlednáhled
Je to zvláštní, ale i po těch letech mě něco dokáže naprosto překvapit. Napadlo by vás někoho, když jsem tu zveřejnil neznámý a nedatovaný obrázek mladičké Jarky Obermaierové, že se mi ozve čtenář, který si vzpomene, že ten snímek viděl v časopise, pravděpodobně Ahoj na sobotu, a tento článek z roku 1970 najde ve svém archivu, naskenuje mi ho a pošle?! Ano, takový člověk se mi ozval, je to kolega Rychlonožka, a tímto mu před nastoupenou jednotkou děkuji!
Díky němu tedy víme, že jde o TV film Šárka ze série Má vlast, který pro druhý program natáčel režisér Václav Hudeček. V článku se píše, že je Jarce 19+5=24 let a vyplývá z něj, že v té době již měla po filmech Kladivo na čarodějnice a Radúz a Mahulena, tedy jde na 99% procent o rok 1970. Bohužel přítel google o TV inscenaci Šárka naprosto mlčí, jen z článku dále vyplývá, že se natáčela v Šáreckém údolí na jaře či na podzim, protože obnažené Jarce byla zima.
S ohledem na to, že jde o začátek normalizace před téměř 40ti lety, je docela pozoru hodný i samotný článek, protože se celý frivolně motá ohledně erotiky a svlékání a dnešní terminologií jde kupodivu o nádherný bulvár. Takže jsem neodolal a názory 24leté vycházející hvězdičky, začínající kariéru svlékáním v téměř každém filmu, přináším výjimečně na třetím obrázku.
obrázky dodal  compresario & P. Rychlonožka
věk: 17
rok: 2006
náhled
obrázky dodal  xkleo07
věk: --
rok: 2024
náhlednáhlednáhled

Eva je nejmladší ze 6 dětí herečky Jany Oľhové a po sestře Julianě další, která se vydala také na hereckou dráhu a tím pádem na tento web :-) Datum narození se mi nepodařilo najít, ale je jí 20, čili je ročník 2003 nebo 2004.

obrázky dodal  tormen
věk: 31
rok: 2022
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

Helena bojující se svou lesbickou orientací a její halucinace svatojánské noci.

Olga je dcerou slovenské herečky Jany Oľhové a jako jediná ze 6 sourozenců se také vydala na hereckou dráhu jako maminka a vlastně i strýc Marián Geišberg.

originál by Jirkazz
věk: 24
rok: 2016
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
Vzhledem k tomu, že tvůrci hodně akcentovali lesbické experimenty vražedkyně Olgy, není ve filmu nouze o zajímavé scény. A jak trefně napsal F.Fuka "na útlou Michalinu Olszanskou se velice příjemně kouká, vypadá přesně tak, jak si heterosexuální muži představují sexy lesby". Koho polská herečka zaujala, může si dogooglit i barevné capy např. z filmu Tiger.
originál by Jirkazz
věk: 25
rok: 2017
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
Míša za ten rok od natočení Olgy něco přibrala.
obrázky dodal  kingkafisher
věk: 33
rok: 2018
náhlednáhlednáhlednáhlednáhled
Dle vlastních slov: "česká, anglicky a francouzsky mluvící herečka, výška: 160 cm, váha: 50 kg, míry 87-65-91". JAMU absolvovala v roce 2012, kromě drobných roliček v TV se objevuje v seriálu Modrý kód a v anglicky hrajících pražských divadlech. Stylista je nový seriál startující mall.tv
obrázky dodal  KulataNula
věk: 21
rok: 2023
náhlednáhlednáhled

Slovenská herečka, před konzervatoří 12 let závodně tancovala.

obrázky dodal  upol
věk: 20
rok: 2003
náhled
Herečka a moderátorka, naposledy v Ordinaci v růžové zahradě a Snídani s Novou.
obrázky dodal  daktari
věk: 33
rok: 2016
režie: Jan Pachl
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
Marta před lety svými výstřihy probouzela muže ve Snídani s Novou a proto v roce 2010 zavládlo velké zklamání, když ji pozorní čeští turisté vyfotili nahoře bez na Kypru a fotku poslali Blesku. Marta z té fotky neměla radost a s jistým zadostiučiněním o 2 roky později poskytla skrze facebook bulváru nové fotky z Lesbosu, aby se pochlubila, jak zhubla. Zároveň tu původní okomentovala: '„Jenže ta fotka byla fakt nešťastná. Jsou situace, kdy nám to na fotkách prostě nesluší. Navíc jsem od té doby dost zhubla. Hodně jsem cvičila,“ vysvětlila půvabná moderátorka a vyvrátila tak pochyby o jakémkoliv estetickém operačním zásahu.'
Marta pak na nějakou dobu zmizela z TV obrazovek a začala hrát v Horáckém divadle, odkud přešla do Brna. Až letos se nečekaně objevila v roli striptérky v jednom z dílů seriálu Rapl, v plné kráse nahoře bez. Trochu zvláštní je ovšem vývoj jejích prsou. Zkušenost říká, že není příliš pravděpodobné, aby se u ženy, která zestárne o 6 let a dost zhubne, prsa zvětšila, zpevnila a zvedla. Pro porovnání se můžete podívat na tento obrázek. Poněkud podezřele pak vypadá i tento detail, kde to vypadá na jizvy okolo dvorce po plastice. A podobně je podezřelé, proč vlastně vzala tuto roli, jako by se chtěla pochlubit. '„Měli jsme vybranou profesionální striptérku. Jenže se odmítla svléknout, tak jsme najali herečku,“ řekl deníku Aha! režisér Jan Pachl s tím, že Marta neměla problém se svléknout a ještě byla schopná odříkat i text. „Ten jsme jí museli dopisovat, aby její scéna nebyla jen o tom, že ukáže prsa. Ale klobouk dolů, neměla žádný problém s nahotou a tanec vyšvihla lépe než kdejaká profesionálka,“ chválil si záskok režisér.' (Aha) .
obrázky dodal  Vassago666
věk: --
rok: 2000
náhlednáhled
obrázky dodal  sexyzeny.net
věk: 20
rok: 1972
náhlednáhlednáhled
obrázky dodal  lmp
22.03.2005
upd. 08.11.2014
věk: 28
rok: 1981
náhlednáhlednáhlednáhlednáhled
aktua. 08.11.2014 - původní capy nahrazeny kvalitnějšími.

Známá scéna, kdy G.O. ještě nebyla odulá porotkyně v Superstar, ale docela čupr holka.
obrázky dodal  xkleo07
věk: --
rok: 1989
režie: Dušan Klein
náhlednáhled
Vox populi - dcerky dvojčata co přidělávají starosti Bohoušovi Fisherovi. Která Ovčáčková je která těžko říct, ale asi je to celkem jedno…
obrázky dodal  Tit_Parlamentky_love
věk: 28
rok: 2009
náhlednáhled
obrázky dodal  daktari
věk: 31
rok: 2012
režie: Dodo Gombár
náhlednáhlednáhlednáhled
Divadelní představení bylo již z repertoáru staženo, tuto ukázku můžete nalézt na Youtube.
obrázky dodal  vinnetou
věk: 43
rok: 2024
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
obrázky dodal  lmp