header header header
aneb Trochu jiný pohled na českou filmovou a TV produkci. Vývoj od historie po současnost, filmy zapomenuté i slavné, scény na kterých jste vyrůstali i takové, kterých si nikdo nevšiml.

Nela Boudová

datum narození: 01.12.1967současný věk: 56

31.03.2005
věk: 21
rok: 1988
náhled
Na jaro jsem se dlouho těšil a tak jsem si na oslavu času erotice zaslíbeného připravil opravdickou lahůdku: mladou Nelu v kultovním a dnes naprosto trezorovém seriálu Rodáci. Nela se při běžném pohledu nezdála, ale znalci vědí, že byla skutečně velmi příjemně obdařená. Škoda, že jejích odhalených scén je tak poskrovnu. Mimochodem i tím zdáním co klame mi připomíná americkou herečku, které je dle mého nesmírně podobná (Rosanna Arquette).
Jo - a je to skutečně "Nela", pokud jí máte v archívech jako já dříve s dvěma L, můžete to změnit.

dodatek - Nela se původně jmenovala Neila Najar, protože je poloviční arabka, její otec je Tunisan. Teprve od třetí třídy má změněné jméno na Nela Boudová.
dodatek2 - v rozhovoru pro Magazín Práva 10.11.2007 Nela říká na téma odhalených scén: "Zatím jsem neměla žádnou scénu tak erotickou, abych se v ní musela svléknout. Takže jsem se stydět nemusela, vždycky jsem na sobě měla prádlo. To je jako v plavkách a v těch se taky nestydím". Zdá se, že na Rodáky nebo Dotyky už krapet zapomněla ;-)
originál by Jirkazz
28.06.2006
věk: 21
rok: 1988
náhlednáhlednáhlednáhled
Zatím asi nejodhalenější film Nely. Trochu problém je ve spojení Drha (režisér) a Pomeje (hlavní mužská role, v capech partner Nely). Nemůžu si pomoct, ale zdá se mi, že díky sexuální orientaci pana režiséra je vždycky hlavní sexuální objekt na scéně muž (J.P.) a i když nešetří ani záběry na nahé ženy, nějak to není ono...
Každopádně Nela vidět je a marná sláva, v poprsí se jí tehdy málokterá herečka mohla rovnat!
P.S. scénář k filmu napsala Anna Vovsová. Ve filmografii má významný zářez - psala kus scénáře pro trhák Blade II. Tomu říkám spisovatelský úspěch ;-)
originál by Jirkazz
věk: 26
rok: 1993
náhled
obrázky dodal  SirC
24.03.2006
věk: 37
rok: 2004
náhled
Je vidět bradavka, není vidět bradavka... Názory se různí, já myslím, že vidět je a hlavně - Nelinýho výstřihu není nikdy dost!
obrázky dodal  compresario
věk: 46
rok: 2013
náhled
obrázky dodal  sexyzeny.net