header header header
aneb Trochu jiný pohled na českou filmovou a TV produkci. Vývoj od historie po současnost, filmy zapomenuté i slavné, scény na kterých jste vyrůstali i takové, kterých si nikdo nevšiml.

Ilona Jirotková

datum narození: 12.07.1950současný věk: 74

věk: 20
rok: 1970
náhlednáhlednáhled
Od předchozích příspěvků této herečky epizodních rolí se konečně objevil zajímavý životopis od jarda53 na fdb.cz S ohledem na tyto informace je vlastně s podivem, jak málo capů zde na webu má, zřejmě často točila "nahé neznámé" a nepovedlo se jí identifikovat, či dělala vysloveně erotickou dublerku..
obrázky dodal  lmp
věk: 31
rok: 1981
režie: Otakar Fuka
náhled
Jen taková legrácka. "Sprchovací" scény bývají v českém filmu celkem často, takže když nám tady ČFN uvádí i obsazení role "žena ve sprše", proč to nezařadit.
Vůbec má Ilona Jirotková pozoruhodnou filmografii, myslím názvy rolí ;-)
obrázky dodal  Gallowglass
věk: 31
rok: 1981
režie: Hynek Bočan
náhled
Opět čistě badatelský příspěvek: inspirován komentáři u V podstatě jsme normální podíval jsem se důkladně na Pytláky. Ilona Jirotková coby recepční tam skutečně má odhalenou scénu, ovšem tam kde se odehrává na světle není mnoho vidět. Předtím je v šeru a ve videu z CS Filmu není vidět vůbec nic... Zkusil jsem cvičně zesvětlit na maximum (poslední 2 záběry v obrázku) a z těch fleků se dá potvrdit, že tam je skutečně nahá, zřejmě FF! V TV kvalitě to už asi nikdy nebude šance spatřit, ale v kině na plátně ze slušné kopie to skutečně tehdy být vidět mohlo.
originál by Jirkazz