header header header
aneb Trochu jiný pohled na českou filmovou a TV produkci. Vývoj od historie po současnost, filmy zapomenuté i slavné, scény na kterých jste vyrůstali i takové, kterých si nikdo nevšiml.

Zora Ulla Kesslerová

datum narození: 11.08.1950současný věk: 74

věk: 29
rok: 1979
režie: Juraj Herz
náhled
Když ještě bývaly vztahy křehké jen nevelmi.
obrázky dodal  daktari
věk: 31
rok: 1981
náhlednáhlednáhlednáhled
Pražskou rodačku Zoru již na webu mám v její asi nejznámější roli ve Fešák Hubert. Osobně si ji nejvíc pamatuju z detektivky Řetěz, kterou zrovna chystám. Ovšem bezkonkurenčně jí celosvětově proslavil právě film Cannibal ferox, film o jehož kvalitě nejlépe svědčí to, že byl zakázán v 31 státech světa. Podrobnější informace o filmu i pozoruhodné kariéře Zory najdete třeba na www.zenskaveznice.cz, v články Češky svléknout. Film se dá údajně sehnat v některých českých videopůjčovnách, jí ho sice mám na hardu od enza, ale přiznávám se, že jsem ho zatím pořádně komplet neviděl. Jednak nemám rád sledování celých filmů na monitoru, jednak některé scény jsou fakt hnusné. Občas se na Netu dají sehnat obrázky z tohoto filmečku, ovšem takhle kvalitní jsem jinde neviděl. Jo a žádný strach - tyhle obrázky jsou ze scén kde je Zora nahatá a nic brutálního se jí - teda relativně v rámci filmu - neděje :-)
obrázky dodal  enzo
věk: 31
rok: 1981
náhlednáhlednáhled
Zora v detektivce Řetěz. Ani jsem si dříve nevšiml, že ji točila ve stejném roce, jak Cannibal ferox. Řetěz má kouzlo také v tom, že hlavního ramenatého detektiva co honí zločince po střechách představuje neherec – ve skutečnosti právník, seriózní prokurátor, což v tehdejší konzervativní době bylo hodně nezvyklé.
obrázky dodal  Dulpino
věk: 34
rok: 1984
režie: Ivo Novák
náhled
obrázky dodal  robXXin
věk: 38
rok: 1988
režie: Lucio Fulci
náhlednáhled
Podle dostupných recenzí nekoukatelná blbost, ale Zora je Zora.
obrázky dodal  bloodik