header header header
aneb Trochu jiný pohled na českou filmovou a TV produkci. Vývoj od historie po současnost, filmy zapomenuté i slavné, scény na kterých jste vyrůstali i takové, kterých si nikdo nevšiml.

Pytláci

věk: 31
rok: 1981
režie: Hynek Bočan
náhled
Opět čistě badatelský příspěvek: inspirován komentáři u V podstatě jsme normální podíval jsem se důkladně na Pytláky. Ilona Jirotková coby recepční tam skutečně má odhalenou scénu, ovšem tam kde se odehrává na světle není mnoho vidět. Předtím je v šeru a ve videu z CS Filmu není vidět vůbec nic... Zkusil jsem cvičně zesvětlit na maximum (poslední 2 záběry v obrázku) a z těch fleků se dá potvrdit, že tam je skutečně nahá, zřejmě FF! V TV kvalitě to už asi nikdy nebude šance spatřit, ale v kině na plátně ze slušné kopie to skutečně tehdy být vidět mohlo.
originál by Jirkazz
věk: 35
rok: 1981
režie: Hynek Bočan
náhlednáhled
Nejen nahou mladičkou Báru Štěpánovou, ale i velice raritní topless Daniely Kolářové přinesl prakticky zapomenutý film Pytláci.
obrázky dodal  xkleo07
věk: 22
rok: 1981
režie: Hynek Bočan
náhlednáhlednáhled
Mám z tohoto filmu rozpačité pocity: na jednu stranu fantastické scény, na druhou stranu je to hodně nekvalitní a rozmazané. Uvidím, zda ho při dalších reprízách někdo nesejme v lepší kvalitě, nebo zda je to už bohužel dané původním materiálem.
Každopádně už se tu po Pytlácích pár lidí ptalo a teď se nedivím proč. Topless a FF mladičká Bára, dále asi první topless Daniely Kolářové. U Báry Štěpánové jsou podivuhodné ty výkyvy v poprsí, zde ve 22 letech vypadala o dost méně plně než o 2 roky později v Tisícročné včele.
obrázky dodal  daktari