header header header
aneb Trochu jiný pohled na českou filmovou a TV produkci. Vývoj od historie po současnost, filmy zapomenuté i slavné, scény na kterých jste vyrůstali i takové, kterých si nikdo nevšiml.

Herečky od písmene B

věk: 25
rok: 1939
náhled
Opět posouváme laťku nejstarších odhalených scén! Myslím, že to můžeme označit za topless scénu a přitom jde o první dámu tehdejšího čs. filmu. Tím pádem se po třech letech naplnila má touha a hvězdné trio máme komplet.
Režisér O.Vávra, pro mě autorita v této oblasti, považoval Lídu Baarovou za nejkrásnější herečku československého prvorepublikového a válečného filmu. Používá výrazy jako "slovanská krása" a vůbec se nediví, jak očarovala dr. Goebbelse. Hodnotí ji oproti Adině Mandlové jako ženštější a vždycky tvrdil, že měla Lída svou krásu dokonale vyváženou, od tváře přes ňadra a nohy po sex-appeal a eleganci v odívání. Nemohu s ním ani v nejmenším soupeřit v množství zkušeností a zážitků, ale z dnešního pohledu má možná ňadra přece jen k poněkud robustním ramenům drobná. Ovšem to je ahistorické hodnocení přes téměř třičtvrtě století a její krásu těžko může zpochybnit.
obrázky dodal  robXXin
věk: 25
rok: 1939
náhlednáhlednáhlednáhled
HD doplnění koupací scény.
obrázky dodal  Vassago666
30.10.2017
věk: 27
rok: 1941
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
A abychom měli Lídu Baarovou komplet, její role v Turbině, kde se odhalená ukázala ve všech možných směrech.
obrázky dodal  Vassago666
věk: 30
rok: 1944
náhled
Lída se rozhodla italským divákům názorně ukázat, že Áda ani Josef nebyli moc horňáci :-)
La Fornarina neboli Pekařka je italský film popisující vztah renesančního malíře Raphaela a jeho modelky Margarity Luti - zde mu Margarita/Lída právě pózuje.
obrázky dodal  leg
věk: 29
rok: 2022
režie: Petr Václav
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

To je opravdu celá scéna! Zatímco slyšíme úryvky z dopisu co Myslivečkovi píše dáma jeho srdce, jako ilustraci jeho promiskuitního života Vojta 10 sekund líbá klín, břicho a prsa neznámé mlčící nahé zrzky. Nelíbit se mi Martina v Shoky & Morthy, vůbec bych si nevšiml, že to není random komparzistka, ale herečka co má v CV věci jako "studovala hereckou akademii Bow Street Academy of Screen Acting v Dublinu...v Irsku hrála v několika celovečerních filmech, seriálech a divadle...ovládá několik jazyků, přízvuky v angličtině, freestyle snowboarding, historický šerm, jízdu na koni, hru na bicí a zpěv".  Jedině mě napadá, že nechat se nahá líbat po celém těle od Pytlíka/Dyka je asi touha spousty žen tak nějak bez ohledu na herectví :-)

originál by Jirkazz
věk: 30
rok: 2023
náhled
obrázky dodal  Polus
věk: 25
rok: 2004
režie: Dušan Klein
náhled
Tak to tu ještě nebylo. Namísto mé oblíbené minulosti tentokráte to budoucnosti - obrázky z filmu, co teprve čeká na premiéru! Nová Štěpánova láska Anička-Veverka. Nevím, možná stárnu, ale mám prostě pocit, že dřív míval mnohem hezčí lásky. Jak se líbí vám? Ale nesuďme jen podle fotek, třeba okouzlí osobností. A v neposlední řadě by to měl být alespoň hezký film - tak kvalitní autoři jako Pecháček a Klein už snad jiné ani nedokáží.
originál by Jirkazz
věk: 25
rok: 2004
režie: Dušan Klein
náhled
obrázky dodal  robXXin
věk: --
rok: 2015
náhlednáhlednáhlednáhlednáhled
Původem z Hodonína, studovala v Praze Vyšší odbornou školu hereckou. Mihla se v TV seriálech, jinak působila spíše v menších divadlech (Pidivadlo, Julie Jurištová).
obrázky dodal  kokino80
věk: 30
rok: 1979
náhled
Vox populi vox Dei – Eliška Balzerová ve známé koupací scéně. Ve filmu mi to přišlo nevěrohodné, protože po nejasném záběru z velké dálky následuje střih a detail na Elišku už s osuškou, čili jasné indicie dublerky ala koupací scéna Kolářové v Létě s kovbojem. Jenže kolega Sabian v roce 2006 na vlastní uši slyšel, jak potvrdila v Úsměvech Elišky Balzerové, že to je ona. Řekla, že jí Kachyňa skutečně nabídl dublerku, ale že by byla malá a silnější postavy, takže Eliška řekla ne a raději to natočila sama. Díky ženská ješitnosti, díky Eliško! ;-)

V Reflexu 9/2010 Eliška Balzerová na scénu vzpomíná takto:
"Hrála jsem paní Rozvědčíkovou s Radkem Brzobohatým, který hrál Rozvědčíka. Tehdy jsem panu režisérovi řekla, že nahou scénu točit nebudu, příšerně jsem se styděla. A když jsme stáli u té nádherné ledové tůně pod skalou u Bechyně, přivezli malinkou holku s krátkýma nohama. A já: "Ale rejžo, tohle není moje tělo!" A on: "Jenže my jsme holt jinýho dubla nesehnali. Teď si každý bude myslet, že jsi to ty." Tak jsem zkrotla a řekla: "Pane režisére, kdybyste tady zůstal jen vy a pan kameraman, tak do té vody vlezu, zaplavu a vylezu." On říká: "Tak dobře, pošlu celý štáb na oběd." Já tam vlezla, vylezla a znovu tam a zpátky, a než jsme to natočili, celý štáb už byl po obědě, seděl nahoře na stráni a měl pěkný kino. Byla jsem na mrtvici."
originál by Jirkazz
věk: 32
rok: 1981
náhlednáhlednáhled
Kolega Vlastik mě upozornil, že by na webu neměla chybět známá podprsenková scéna z Nemocnice. Vzhledem k tomu, že tu již máme její parodickou verzi s Marií Rottrovou, skutečně je to dobrý nápad.
obrázky dodal  josearmando1
věk: 33
rok: 1982
náhlednáhlednáhlednáhled
obrázky dodal  uživatel
21.05.2012
věk: 23
rok: 2011
náhlednáhled
obrázky dodal  upol
věk: 26
rok: 2014
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
obrázky dodal  lmp
věk: 31
rok: 2019
režie: Noro Držiak
náhlednáhlednáhlednáhled
Ideálna žena pro M.R.Štefánika.
obrázky dodal  upol
věk: --
rok: 1969
náhled
Ptaki w klatce (1969) Kolega MalpiO z Polska se zajímá o tento český film, jak se jmenuje a zda je to známá herečka. Podle obrázků už jsem zjistil, že jde určitě o Skřivánky na niti (1969, J. Menzel). Ovšem tu herečku neznám, mám pocit, že šlo o zápletku, kdy funkcionář (R.Hrušínský) chodil šířit kulturu a hygienu tím, že po večerech myl nějakou cikánečku, ztvárněnou neherečkou. Jenže ten film jsem viděl naposledy před 10 lety... Nevíte někdo jak to je?
obrázky dodal  Malpio /PL/
věk: --
rok: 1969
náhled
Kolega MalpiO z Polska se kdysi zajímal o český film „Ptaki w klatce“. Nedalo mi zase takovou práci zjistit, že jde o Skřivánky ;-) Známá scéna, kdy funkcionář (R. Hrušínský) šíří kulturu a hygienu tím, že po večerech myje mladičkou cikánečku. Mimochodem nevím čím to je, ale ze spolupráce Hrabal-Menzel se mi Skřivánci líbí nejméně. Což samozřejmě neznamená, že to není dobrý film a že tam nejsou silné scény!
obrázky dodal  Gallowglass
věk: 28
rok: 1985
náhlednáhlednáhled
Kam se hrabou současné silikonky na poctivou českou holku krev a mlíko! Mám pocit, že když Pánbůh naděloval, šla si Dana nejméně 5x.
originál by Jirkazz
věk: 28
rok: 1985
režie: Hynek Bočan
náhled
Další do sbírky poctivých českých prsatic.
obrázky dodal  Maarty
věk: 24
rok: 1982
režie: Petr Tuček
náhlednáhled
update - robXXin mi ten klíčový záběr ještě poslal ve vyšší kvalitě.
obrázky dodal  robXXin
věk: 31
rok: 1989
náhlednáhled
obrázky dodal  rak
věk: 26
rok: 2001
režie: Hynek Bočan
náhlednáhled
Dočetl jsem se, že Tereza tráví většinu času na skutečné ulici překvapováním lidí, že není Ukrajinka. Tady je další důkaz – copak by se kovboj Cassidy válel v posteli s okupantkou z východu?!
obrázky dodal  xkleo07
věk: 23
rok: 1988
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
obrázky dodal  lmp
věk: 24
rok: 1989
náhlednáhlednáhlednáhled
V roce 1985 absolvovala pražskou konzervatoř, jako herečka v paměti utkvěla zřejmě nejvíce v Kopytem sem. Za svůj exotický zjev prý vděčí otci, španělskému konzulovi v Praze Raúlovi Becerrovi.
obrázky dodal  xkleo07
věk: 32
rok: 2008
náhled
Běloruská modelka žijící mezi Prahou a Milánem.
obrázky dodal  Fanda filmu
věk: 57
rok: 2020
režie: Mira Fornay
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
Neherečka provozující se svou dcerou relaxační salon Patro snů v Hodoníně se před 50kou náhodně dostala k filmové roli matky hlavního hrdiny v Můj pes Killer. Nyní se vrátila na plátno v dalším díle stejné režisérky - a nebála se celkem odvážné role.
obrázky dodal  lmp
věk: 19
rok: 1993
náhlednáhlednáhlednáhled
Co si můžeme my, bývalí studenti, nadělit k dnešnímu svátku jiného než mladičkou Lucii Benešovou! Abychom si připomněli, jaká nebezpečenství hrozila v českém vězení nevině odsouzeným dívkám (zejména když mu šéfovalo lesbické duo Brigitte Nielsen & Jana Švandová ;-) I když teď mě napadá, že už pan Šimandl situoval děj spíše za Listopad, ale oni to Amíci tak puntičkářsky neberou a Šimandl točí pro tamní trh...
Ale teď vážně. Když už jsem posledně nominoval 17ti letou Sabinu Laurinovou do mé osobní Top 10 nejlepších prsou českých hereček, nezbývá mi než občas přidávat i další kandidátky. A Lucie Benešová v 19ti mezi ně určitě patří! Protože mi má dokumentační duše nedá, zpracoval jsem koláže ze všech možných pozic, včetně těch pro ženu s přírodníma prsama nelichotivých, a tak podotýkám, že nominace se váže hlavně na obrázek č.1. Všimněte si na obrázku 4 toho držení těla – nahrbená ramena a tím pádem malinko vystouplé bříško. Fanatický vyznavač fitness by dnes už asi malinko protestoval, ale mě i to přijde takové telecí a roztomilé.
originál by Jirkazz
věk: 20
rok: 1994
režie: Jan Prokop
náhlednáhled
Klasika, bohužel je to zároveň tak blbý film, že ho ani televize neopakují, a tak jsem vzal za vděk i touto mizernou kvalitou.
Zajímavé je, že 1) z celkem dobré knížky, kterou jsem svého času (před rokem 1989) miloval, lze natočit tak strašně špatný film, 2) z holky s jedinou kvalifikací - velká prsa která ochotně ukazuje - se evolucí stane hérečka, kouzelná to moc fenoménu zvaného nekonečný seriál - stejný příběh jako Alice Veselá-Bendová, ale Lucie aspoň měla prsa skutečná, přírodní a bezesporu fantastická.
obrázky dodal  Maarty
věk: 31
rok: 2005
náhled
Negativista posílá cap a přeje hezké svátky!
obrázky dodal  Negativista
věk: 22
rok: 2014
náhled
obrázky dodal  sexyzeny.net
věk: 22
rok: 2014
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
Doplnění Terezy. Herečka a baletka z Janáčkovy konzervatoře v Ostravě. Hrála také v pohádce 12 měsíčků či seriálu 4teens.
originál by Jirkazz
věk: 23
rok: 2004
náhlednáhlednáhlednáhlednáhled
originál by Jirkazz
věk: 19
rok: 2004
náhlednáhled
Slovenská herečka, začala hrát ještě pod rodným Lívia Sabolová.
obrázky dodal  lmp
věk: 25
rok: 2010
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
obrázky dodal  lmp
věk: 24
rok: 1990
režie: Vít Olmer
náhlednáhlednáhlednáhled
Obrazová kvalita mizerná (u tohoto filmu ale asi lepší nebude) a jen seethru, ale na web to myslím patří.
obrázky dodal  Gilmour
věk: 24
rok: 1990
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

Lucie Bílá coby Petrova karlovarská kamarádka prostitutka+alkoholička+samoživitelka Jiřina. Bohužel jen řádila v červeném korzetu. Ve filmu hraje další Petrovu milenku Jana Krausová. Ta se ovšem ve film neodhaluje vůbec, protože to už je usedlá žena středního věku, žádná bláznivá studentka, má dítě, vyhaslé manželství s homosexuálem, a k Petrovi má skoro mateřský chápavý vztah. Logicky, její postavě Zuzaně je totiž ve filmu už celých 29 let.

Dále je na těchto capech hezky vidět problém s odhalenými scénami u Trošky či třeba Drhy. Byť je ve filmu plno odhalených holek, pro kameru jsou stejně hlavní krásní více či méně nazí sošní Adonisové.

originál by Jirkazz
věk: 32
rok: 1998
náhled
obrázky dodal  xkleo07
věk: 18
rok: 1970
náhled
obrázky dodal  tommi
věk: 29
rok: 2006
náhlednáhled
Do role sexy blonďaté milenky mi tahle paní moc nesedí, ale údajně je známá i z Ordinace v růžové zahradě, takže ji zařazuji.
obrázky dodal  Maarty
věk: 31
rok: 2008
náhlednáhled
obrázky dodal  usacek
věk: 20
rok: 1978
náhlednáhlednáhled
obrázky dodal  robXXin
věk: 20
rok: 1978
náhlednáhlednáhlednáhled
obrázky dodal  rak
věk: 21
rok: 1979
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
Filmová báseň na motivy vokálního díla Leoše Janáčka (aneb když Jireš malinko fušoval do Weiglova hájemství).
obrázky dodal  wizard_oz
věk: 27
rok: 1976
náhled
„Když se točila ta nahatá scéna, bylo to na poli. Byla zima, já byla do půl těla. Všichni byli odveleni pryč. Tak se schovali za kopec a já viděla jen ty hlavičky, co jim čouhaly. A tahle scéna se samozřejmě jako na potvoru napoprvé nepovedla. Tehdy panovaly příkazy, že v záběru mohlo být vidět maximálně jedno ňadro. ‘Já musela vzít obě, protože jsou malá,’ bránila se tehdy Chytilová.“

Magazín Práva, 7.3.2009
obrázky dodal  Ivouch
věk: 40
rok: 1989
náhlednáhled
gogo
originál by Jirkazz
věk: 20
rok: 1983
režie: Vít Olmer
náhlednáhlednáhlednáhlednáhled
obrázky dodal  lmp
věk: 27
rok: 1990
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

Mladá Yvetta v celé své kráse, coby potvora Martina. Ještě s původníma prsama, obličejem atd., než se nechala před padesátkou od chirurgů kompletně překopat.

Scéna je osvěžující v tom, že mladí hezcí lidé po společném sexu normálně řeší věci bez problémů nazí, narozdíl od současné hlavně americké produkce, kde postavy vstávají zásadně zabalené do peřin a povídají si tak, že ženy leží pečlivě přikryté po krk a muži po pas :-)

originál by Jirkazz
věk: 16
rok: 1983
náhled
Vzhledem k délce natáčení jí bylo spíše 14-15 let. Já vím, odhalené to moc není, ale u Mahuleny je i to vzácnost...
obrázky dodal  Sabian
věk: 27
rok: 1994
režie: Zeno Dostál
náhlednáhlednáhlednáhlednáhled
Trpělivost se vyplatila – tak dlouho jsem odolával a čekal na lepší kvalitu obrázků, až mě ČT2 s reprízou vyslyšela. Počkal jsem na záznamy od více caperů, abych vybral nejlepší signál. Kupodivu byly všechny prakticky shodné, což naznačuje, že limitem byla spíše kvalita původního filmu a oparová scéna pánů Dostála a Šajmoviče. Nakonec se mi zdál o fous lepší záznam od krupixe.
Autenticita je jistá, je to točené bez střihů na jeden záběr včetně obličeje. A i Mahulena to opakovaně přiznala. Jak na tyto scény vzpomíná?

"Tři měsíce jsme byli ubytováni za Prahou, kde se natáčelo. Dál to pro mě byl film ideální proto, že jsem se nemusela líčit. Z natáčení jsem ale měla hrůzu, protože jsem tam měla být svlečená. Jelikož jsem ale o tuhle roli nechtěla přijít, tak jsem do toho šla. Ve scénáři u mojí role bylo napsáno: Brana, žena tělesná. Ona je totiž milující manželka, ale strašně chtivá sexu a její muž, kterého hraje pan Hartl, si zase raději popřemýšlí a pospí. Šlo o ženskost a nahota byla nutností. Takže jsem v příslušné scéně nahá v tom oparu do kádě vlezla. Kameraman mě tehdy uklidnil, ať jsem ráda, že takovou roli točím ve třiceti a ne v padesáti,"směje se Mahulena.
* Měla jste větší problém z přihlížejících členů štábu, nebo z toho, že vás národ uvidí nahou? "Myslím, že štáb to vůbec nezajímá. Jsou to profesionálové. A u tak jemného a poetického filmu to národ taky nemůže brát jako zbytečnou nahotu."
zdroj: Týdeník Televize, 2002/40, Kostička štěstí: Stydlivá sexbomba Mahulena Bočanová

"Protože já mám tu kliku, že od přírody jsem sice hodně tmavá, ale vůbec nejsem chlupatá, tak tam došlo k jednomu problému, že já vůbec nemám na sobě chlupy, ani v podpaží, a museli mi lepit pánské kníry do podpaží, protože by to bylo neuvěřitelné, že ta Brana, žena tělesná ty chlupy v podpaží nemá. To byl teda tragický problém."
zdroj: Úsměvy Mahuleny Bočanové

Mahulena mluví o své neobvyklé stydlivosti co se týká svlékaní před kamerou často, takhle komentovala natáčení Post coitum:
* Takže jste se opět vyhnula svlékání před kamerou, které - jak všude říkáte - nechcete dělat?
Tak na vteřinu je mi vidět kus pozadí, když lezu ze sprchy. Jinak nic. Přitom teď už bych možná nějaké obnažování přežila. Jsem sice pořád stydlivá, ale s věkem moje hrůza ze striptýzu před kamerou trochu slábne. Celý život jsem se nesvlíkala, přišla jsem proto o pár rolí, a najednou na stará kolena, ve čtyřiceti, začnu? Ježišmankote, vždyť to nedává smysl. Ať se svlékají mladší a hezčí.
* Je pravda, že za vás jednou při svlékací scéně zaskakovala dublérka?
Ano. Sehnali slečnu, která měla velká prsa a dlouhé nohy jako já, ale byla hrozně chlupatá. Diváci si pak mysleli, že vypadám jak yetti. (pozn. J: jde o film Zámek Nekonečno)
* Stejně vám moc nerozumím. Erotika je přece základní součástí herecké profese. V životě dochází na svlékání poměrně často.
Však na mě taky jeden filmový režisér řval, že pokud mám takový vztah k nahotě ve filmu, mám si jít hledat místo na poště.
zdroj: MF Dnes, 11. března 2004, Bočanová: Každý mě chtěl svlékat
obrázky dodal  krupix
věk: 30
rok: 1997
náhlednáhled
Mahulenu se mi stále nedaří v pořádné odhalené scéně objevit a tak její vlastní prohlášení o obrovských ňadrech seriózně posoudit. Zavděk tedy musíme vzít i touto obrysovou studií a pokusem o brutální zesvětlení (Mahulena provádí v šeru na břichu ležícímu Kukurovi "tělovou masáž"). Co se týče pevnosti, tam je tato poloha velice lichotivá (na to téma se vtipkovalo už v Rádiu Jerevan), ale řekl bych, že nějaký objem tam je.
obrázky dodal  scOOp
27.07.2006
upd. 04.08.2006
věk: 37
rok: 2004
náhlednáhled
Teď zkompletujeme Post Coitum. Mahulena ukázala zase málo. O to větší škoda, že mě dlouho vrtají v hlavě její opakovaná prohlášení, jak jí v pubertě narostla obrovská prsa a jaké s tím měla problémy. Mě to tak nikdy nepřišlo, podle mýho měla svůj jižní sexy vzhled a sportovní postavu. Jako česká prsatice mi fakt nepřipadá...
UPDATE - kolega Pytel v komentářích upozornil na sekvenci, která PeeSeemu zdá se unikla. Tak jsem si s tím pohrál a skutečně je to tak, během zlomku vteřiny jsou v zrcadle vidět komplet ňadra Mahuleny! Ve filmu, v pohybu, jsou vidět jasně a zřetelně, ovšem když jsem to chtěl zpracovat, zjistil jsem, že ve statických obrázcích to vypadá o dost hůře a rozmazaně. Holt pohyb je pohyb. Ale udělal jsem co jsem mohl, kdo chce "obrovská prsa" posoudit pořádně, musí si to pustit z DVD.
obrázky dodal  PeeSee & robXXin
věk: 22
rok: 1989
náhlednáhled
obrázky dodal  rak
věk: 24
rok: 2016
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
Jenovéfa poprvé v odhalené scéně. Zajímavé, že neměla problém být dole bez, ale nahoře má pečlivě podprsenku. Asi má své důvody.
obrázky dodal  GamerBoy77
věk: 26
rok: 2018
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
Svůj debut Beata Parkanová pojmenovala stejně jako o šest let starší famácký krátký film, který zde na webu přepisoval rekordy. V celovečerním filmu kraluje Jenovéfa Boková, která zdá se má k odhaleným scénám pozitivnější přístup než vždy dublerky vyžadující starší sestra Kristýna.
originál by Jirkazz
věk: 28
rok: 2020
režie: Peter Bebjak
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
obrázky dodal  Vassago666
věk: 31
rok: 2012
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

Tuto scénu čas od času někdo připomíná. Původně se mělo za to, že to celé je dublerka, o které Kristýna mluvila v rozhovorech o filmu. Kolega Vassago si ale před lety dal práci a scénu rozklíčoval. V prvním záběru je jistě Kristýna, s obličejem a tetováním na rameni. Po střihu sice není vidět obličej, ale ve svlékání pokračuje opět Kristýna, podle tetování. Po dalším střihu vstupuje do rybníka dublerka, o které byla řeč - natáčelo se totiž v zimě. Nemá tetování a navíc je na zádech vidět, že se opalovala s nějakou sportovní podprsenkou. V posledním čtvrtém záběru scény již plave ve vodě opět Kristýna, jenže jednak jí je vidět jen hlava, ale hlavně jak je potvrzené z natáčení, měla pod vodou stejně neopren.

obrázky dodal  Vassago666
věk: 33
rok: 2014
náhlednáhlednáhlednáhlednáhled
obrázky dodal  Vassago666
věk: 36
rok: 2017
režie: Jan Hřebejk
náhlednáhlednáhlednáhlednáhled

Kristýna Boková mívala pověst herečky co se odmítá svlékat, ale nakonec se pár věcí najde. Tak ať je web komplet.

obrázky dodal  upol
28.06.2006
věk: 21
rok: 1988
náhlednáhlednáhlednáhled
Zatím asi nejodhalenější film Nely. Trochu problém je ve spojení Drha (režisér) a Pomeje (hlavní mužská role, v capech partner Nely). Nemůžu si pomoct, ale zdá se mi, že díky sexuální orientaci pana režiséra je vždycky hlavní sexuální objekt na scéně muž (J.P.) a i když nešetří ani záběry na nahé ženy, nějak to není ono...
Každopádně Nela vidět je a marná sláva, v poprsí se jí tehdy málokterá herečka mohla rovnat!
P.S. scénář k filmu napsala Anna Vovsová. Ve filmografii má významný zářez - psala kus scénáře pro trhák Blade II. Tomu říkám spisovatelský úspěch ;-)
originál by Jirkazz
31.03.2005
věk: 21
rok: 1988
náhled
Na jaro jsem se dlouho těšil a tak jsem si na oslavu času erotice zaslíbeného připravil opravdickou lahůdku: mladou Nelu v kultovním a dnes naprosto trezorovém seriálu Rodáci. Nela se při běžném pohledu nezdála, ale znalci vědí, že byla skutečně velmi příjemně obdařená. Škoda, že jejích odhalených scén je tak poskrovnu. Mimochodem i tím zdáním co klame mi připomíná americkou herečku, které je dle mého nesmírně podobná (Rosanna Arquette).
Jo - a je to skutečně "Nela", pokud jí máte v archívech jako já dříve s dvěma L, můžete to změnit.

dodatek - Nela se původně jmenovala Neila Najar, protože je poloviční arabka, její otec je Tunisan. Teprve od třetí třídy má změněné jméno na Nela Boudová.
dodatek2 - v rozhovoru pro Magazín Práva 10.11.2007 Nela říká na téma odhalených scén: "Zatím jsem neměla žádnou scénu tak erotickou, abych se v ní musela svléknout. Takže jsem se stydět nemusela, vždycky jsem na sobě měla prádlo. To je jako v plavkách a v těch se taky nestydím". Zdá se, že na Rodáky nebo Dotyky už krapet zapomněla ;-)
originál by Jirkazz
věk: 26
rok: 1993
náhled
obrázky dodal  SirC
24.03.2006
věk: 37
rok: 2004
náhled
Je vidět bradavka, není vidět bradavka... Názory se různí, já myslím, že vidět je a hlavně - Nelinýho výstřihu není nikdy dost!
obrázky dodal  compresario
věk: 46
rok: 2013
náhled
obrázky dodal  sexyzeny.net
věk: 29
rok: 1983
náhlednáhled
obrázky dodal  Layk
věk: 38
rok: 1992
režie: Hynek Bočan
náhled
A pro pořádek i J.B.
obrázky dodal  Maarty
věk: 45
rok: 1999
náhled
Snažím se vrátit ke klasické aktualizaci minimálně 1x týdně! Takže tady něco z aktuálního seriálu.
obrázky dodal  Maarty
26.06.2017
věk: 37
rok: 2017
režie: Petr Zelenka
náhlednáhlednáhled
Česká herečka polského původu z Karviné. Členka činohry Jihočeského divadla, objevila se i v několika polských a českých seriálech.
obrázky dodal  heyman
věk: 21
rok: 1978
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

Rozená Mačáková, z Myjavy. Absolvovala Vysokú školu múzických umení v Bratislavě. Povolání herečky opustila, když se s dnes již bývalým manželem hudebníkem Peterem Breinerem v roce 1991 na 15 let odstěhovala do Kanady. Po návratu začala pracovat v divadle jako asistentka režie a zase se objevovat  ve slovenských filmech a seriálech.

obrázky dodal  lmp
věk: 19
rok: 1965
náhled
Film se slavnou postelovou scénou, kde vlastně není nic vidět. Přesto pochopitelně na webu o odhalených scénách v českém filmu takováto klasika nemůže chybět. Podle dodatečného svědectví Hany Brejchové to skutečně erotické nastalo během snímání scény pouze u Vladimíra Pucholta, pod dolním okrajem záběru. Filmaře to pobavilo a jemu způsobilo menší trauma, ovšem v těch jeho třiadvaceti letech by mi nenormální přišlo spíše kdyby ho přítomnost nahé Hany nechala chladným...
obrázky dodal  PeeSee
věk: 22
rok: 1968
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
Na tuhle práci jsem se po dlouhé době vysloveně těšil! Nádherný film a Hana Brejchová v roli modelky Vránové, takže jsem si to poctivě nahrál a celé zpracoval vlastnoručně. Na své si pro změnu přijdou dolňáci a na č.5 dokonce i dolňačky.
originál by Jirkazz
věk: 22
rok: 1968
náhled
Update 5.3.2011 - díky komentářům všímavých čtenářů se ukázalo, že u těchto capů bylo původně mylně uvedeno, že jde o Věru Křesadlovou. Ve filmu jsou v této části prostřihy ze dvou dějů, kdy sochaříci šmírují ve sprše kolegyni (tmavovlasá Křesadlová) a zároveň se jinde obléká modelka (blonďatá Brejchová). Ze sprchy ale ve filmu není vidět nic a na těchto záběrech je skutečně Hana Brejchová.
originál by Jirkazz
věk: 19
rok: 1959
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

Byla tu poptávka po této scéně, tady je. Legenda českého filmu a něco pro dolňáky.

obrázky dodal  lmp
25.02.2010
upd. 22.12.2020
věk: 24
rok: 1964
režie: Evald Schorm
náhlednáhlednáhled
update 22.12.2020 3. kvalitnější cap

Podle vzpomínek Jana Kačera se coby začínající herec s tehdejší hvězdou čs. filmu J.B. poprvé viděl právě při natáčení této postelové scény.
obrázky dodal  daktari & Tit_Parlamentky_love
14.09.2004
upd. 22.05.2007
věk: 30
rok: 1970
náhlednáhled
update 22.5.2007 - kvalitnější druhý obrázek.

Zase něco pro fajnšmekry - zřejmě jediné skutečné odhalení J.B. Díky zesílenému kontrastu je vidět víc než na starších verzích...
obrázky dodal  Drago & tommi
věk: 47
rok: 1987
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
originál by Jirkazz
věk: 54
rok: 1994
náhled
Je to odhalení, není to odhalení, chvíli jsem váhal. Ovšem vzhledem k tomu, kdo je Jana Brejchová a jak vzácné její odhalené scény jsou, i s ohledem na raritnost věku kdy to natočila, jsem se rozhodl, že to na web patří. Doufám, že se mnou souhlasíte.
originál by Jirkazz
17.08.2004
upd. 17.08.2006
věk: 31
rok: 1999
náhlednáhled
UPDATE 17.8.2006 - přidal jsem druhou koláž, stejná scéna, ale v mnohem lepší kvalitě. A čestně, je opravdu náhoda, že to postuju na den přesně dva roky po té původní, až teď jsem si toho všimnul!
obrázky dodal  maple & Maarty
věk: 56
rok: 2024
náhlednáhlednáhlednáhled
obrázky dodal  GeneralHalsey
věk: 56
rok: 2024
náhlednáhlednáhlednáhled

Matka hlavního hrdiny prožije románek s fotografem, který s ní nafotí a pak dá do výlohy černobílý akt. Na fotce je skutečně Teraza (jak moc je to photoshopované samozřejmě nevíme).

 "Jak deník Aha! zjistil, není to žádná zdařilá fotomontáž, ale Terezina reálná fotografie!  „Bylo to poprvé a naposledy,“ okomentovala černobílý snímek herečka s tím, že nakonec to ale bylo příjemné. „A bylo to hotové poměrně rychle,“ dodala. Akt, na kterém je Tereza do půl těla nahá, pořídil Lukáš Dvořák, který se na zachycení krásy nahého ženského těla specializuje. ... „Tereza z toho měla obavy, ale když se začalo fotit, zklidnila se. Myslím, že ji to nakonec bavilo, a bylo to fajn,“ zavzpomínal na atmosféru v ateliéru. „Ze začátku z toho měla respekt, samozřejmě nevěděla, co z toho vzejde. Ale pak, když viděla ty fotky, říkala, že se jí to strašně líbí,“ dodal s tím, že nejdůležitější je na modelku netlačit.
Terezin snímek ale stále existuje v digitální podobě, takže na place zanikla pouze jedna kopie. „Ano, dá se vytisknout, ale jsem vázán smlouvou,“ přiznal fotograf, že akt bez souhlasu nesmí pověsit do galerie, ani ho prodat. A doma na zdi krásný snímek nemá ani sama herečka." Blesk, 26.2.2024

obrázky dodal  GeneralHalsey
věk: --
rok: 2004
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
Pro úplnost i další odhalené scény z filmu. Slečnu neznám, asi nějaká tehdejší modelka, ale myslím, že na český mainstreamový film co se vysílá normálně v TV docela explicitní záběry…
originál by Jirkazz
věk: 17
rok: 1967
náhled
Dcera Otakara Brouska, manželka Ladislava Potměšila. Na Netu píší, že dabuje komisařku Engelhardtovou v seriálu Kobra a hraje v seriálu TV Nova Ulice sociální pracovnici Alenu Houdkovou. Jak píše autor tommi - 'nevinné odhalení mladičké Jaroslavy'. Většinu by ale z filmu spíše zajímala představitelka hlavní, zamilované, role - 15letá Andrea Čunderlíková...
obrázky dodal  tommi
věk: 15
rok: 1983
režie: Vít Olmer
náhlednáhled

Pozapomenutá komedie pro mladé o prázdninovém putování po řece od Víta Olmera. Z dnešního hlediska je film zajímavý hlavně tím, že se v něm objevují v raném věku pozdější známé herecké osobnosti. Zde debut mladičké Kateřiny Brožové.

obrázky dodal  lmp
věk: 19
rok: 1987
režie:
náhled
originál by Jirkazz
věk: 24
rok: 1992
režie: -
náhled
Dostal jsem emailem nádhernou raritku, kalendář s tehdy neznámou začínající herečkou, 24-letou Kateřinou Brožovou. A protože na webu vlastně od K.B. nic nemám, udělám výjimku a podělím se se všemi, i když to není scéna z filmu. (Abych trochu zkomplikoval život lidem z bulváru, dávám tam větší signaturu, ať si když tak napíšou o plnou kvalitu...)
obrázky dodal  Pavel M.
věk: 28
rok: 1996
náhlednáhlednáhled
obrázky dodal  xkleo07
věk: 32
rok: 2000
režie: Petr Slavík
náhlednáhlednáhlednáhled
obrázky dodal  pee.tr
věk: 33
rok: 1994
režie: Jan Svěrák
náhlednáhlednáhled
Začíná letní PeeSeeho festival. Konečně zařadím zbytek vysoce kvalitních capů z DVD, které dělával PeeSee. Tvrdí, že už s tvorbou skončil. Škoda!
Prvně doplním Akumulátor I. Nejvíc problémů mi dalo zjistit, kdy se vlastně Edita narodila. Převzala hollywoodské móresy a snaží se to tajit... Rok 1961 je potvrzen ze 2 zdrojů. Co jsem načetl je z rodiny nejslavnější její bratr, ilustrátor dětských knih, Edita se v celkem zralém věku, po natočení Akumulátoru, vrhla na kariéru v Hollywoodu.
obrázky dodal  PeeSee
věk: 36
rok: 1977
režie: Josef Mach
náhlednáhled
Polská herečka, která několikrát hrála v i v československých filmech.
obrázky dodal  Kuba
věk: 37
rok: 1980
náhled
originál by Jirkazz
05.03.2005
upd. 29.01.2009
věk: 39
rok: 1982
režie: Juraj Herz
náhlednáhlednáhled
update 29.1.2009 - obrázky 2 a 3 ve vysoké kvalitě. Mimochodem záhada, ale ten záběr s nahou J.B. zalitou krví ve filmu zdá se není, to mám špatnou verzi, nebo to vystřihli a zůstalo to jen ve fotkách z natáčení?

Jedno z nových zpracování klasické scény.
obrázky dodal  vasap & pito
věk: 43
rok: 2019
náhled
Pár Polek v česko-polských koprodukcích už tu máme, tak přidáme i Małgorzatu.
obrázky dodal  lmp
věk: 42
rok: 1966
režie: Martin Frič
náhled
Jen takový výstřih, ale z hlediska dokumentačního proč ne.
obrázky dodal  Jarek
věk: 45
rok: 1969
režie: Josef Mach
náhled
Asi jediná scéna v celé kariéře S.B., která by se dala označit jako skutečně odhalená. V prakticky neznámém filmu.
obrázky dodal  tommi
věk: 46
rok: 1970
náhlednáhled
Nevím proč režisér Dudek vybral do role krásné exotické tanečnice 46letou Slávku Budínovou, ale v její filmografii je to tím pádem velice neobvyklá role. Nakonec, skutečná Mata Hari bylo stára 41 když jí popravili. V průběhu tance jsou i další záběry, u kterých jsem ale váhal, zda nejde o dublerku, skutečnou tanečnici, takže jsem použil jen střihy, kde je v jednom záběru i detail tváře. Celou TV inscenaci jsem neviděl, na csfd.cz ji však, stejně jako výkon paní Budínové, chválí.
obrázky dodal  daktari
věk: 33
rok: 1944
režie: Martin Frič
náhlednáhlednáhlednáhled
Mac Frič zde na webu, vzhledem k tomu, co přitom znamenal pro čs. kinematografii, paradoxně skoro není. Ale myslím, že tohle se dá za "bradavku" označit a vzhledem k roku vzniku to sem patří. Scéna je z přibližně 42. minuty filmu, kdy si Helena Bušová trhá šaty, aby tím dokázala jak se na ni Gustav Nezval jako písař Prokop sápal. Mimochodem, synem H.Bušové je svého času známý moderátor Karel (Charlie) Kasal.
obrázky dodal  Zadrak
věk: 29
rok: 1990
náhled
Poněkud nekvalitní záběr, ovšem od Z.B. pokud vím nic jiného neexistuje, takže takovou raritku nelze nezařadit...
obrázky dodal  Ivouch
věk: 29
rok: 2020
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
Další příspěvek k odhaleným dcerám českých ministrů (nebo) - otec Martin Bursík je politik a bývalý ministr životního prostředí. Olga sice získala MBA, ale snaží se spíše prosadit v modelingu a v TV.
originál by Jirkazz
věk: 18
rok: 1965
režie: Pavel Kohout
náhlednáhlednáhlednáhled
Filmový debut a jediná hlavní role Stanislavy Wanatowiczové - Bartošové. Zároveň raritní režijní pokus Pavla Kohouta.
obrázky dodal  Vassago666
věk: 28
rok: 1975
náhled
Západoněmecký seriál s hojnou českou hereckou účastí. Pro vysvětlení scény: ten pán Stanislavu srazí k zemi a ona po zádech padne do té slámy…
obrázky dodal  hrmot
věk: 37
rok: 1984
režie: Vít Olmer
náhled
obrázky dodal  Maarty
věk: 39
rok: 1986
režie: Otakar Fuka
náhled
Paní Mgr. Stanislava Wanatowiczová - Bartošová je v současné době profesionální diplomatka, ředitelka Českého centra na Slovensku, byla II. tajemnicí velvyslanectví na Slovensku a konzulkou v Košicích. Ještě předtím byla v roce 1994 první moderátorkou zpráv na právě vzniklé Nově, ve dvojici se Zbyňkem Merunkou, ovšem po "rozpačitém výkonu" byla odejita. Původně byla herečka Vinohradského divadla. No a jsme v minulosti - už jako celkem zralá žena v detektivce Černá punčocha hrála dávnou lásku vraždícího krejčího, která coby bývalá modelka po příjezdu do rodných Čech zjistí, jak se on po večerech baví v parcích a tak radši zase zmizí...
obrázky dodal  uživatel