header header header
aneb Trochu jiný pohled na českou filmovou a TV produkci. Vývoj od historie po současnost, filmy zapomenuté i slavné, scény na kterých jste vyrůstali i takové, kterých si nikdo nevšiml.

Herečky od písmene C

věk: 25
rok: 2022
režie: Petr Václav
náhlednáhlednáhlednáhlednáhled
obrázky dodal  lmp
věk: 29
rok: 2004
režie: Juraj Herz
náhlednáhled
Už delší dobu se chystám věnovat právě v TV probíhajícím seriálům, jen pořád nějak není čas to dát dohromady. Aspoň první vlaštovka - Klára Cibulková má teď hlavní ženskou roli na ČT v třídílné sérii Agentura Puzzle. Tohle je ovšem pro změnu ze seriálu Černí baroni.
obrázky dodal  maple
věk: 29
rok: 1992
režie: Hynek Bočan
náhlednáhled
Vilma se na obrazovce začala svlékat až po té, co si na prahu 40ky pořídila silikony. Zde je vlastně jediná dokumentace, jak vypadala původně.
obrázky dodal  pito
věk: 37
rok: 2000
náhled
Postava hraná Vilmou má být na kompromitujících fotkách. Jestli je to opravdu ona nevím, mě se zdá, že minimálně na té topless to Vilma je. Před silikonem. Na druhou stranu třeba v Krajince se nechala zastupovat dublerkou a tohle mohou být klidně i fotomontáže. Snad to časem ověříme.
obrázky dodal  robXXin & Maarty
věk: 39
rok: 2002
náhlednáhlednáhlednáhled
K měsíčnímu výročí re-launche webu je tady další bonus - dokončení série z TV inscenace Lucie Bělohradské Lišák.
originál by Jirkazz
věk: 40
rok: 2003
režie: Jan Hřebejk
náhlednáhled
obrázky dodal  LUBOR_M
věk: 42
rok: 2005
náhled
Jen malinká ochutnávka, sice není moc vidět, ale na to že má film premiéru v kinech až 10. března 2005 taky dobrý :-)
obrázky dodal  Maarty
02.10.2006
upd. 04.03.2022
věk: 43
rok: 2006
režie: Petr Slavík
náhlednáhlednáhlednáhled
update 4.3.2022 - doplněny 3 HD capy.

Aktuálně - právě odvysílaný TV film z cyklu Oběti. Vilma opět nezklamala, nakonec s takovýmhle tělem by byl hřích se nepochlubit. Upřímně řečeno už mi to trošku ruší logiku vyprávění. Vyžilá alkoholička - ano, obličej by odpovídal, ale takhle suprově vypracovaná figura, z té přímo čiší dennodenní dřina v posilovně. Vilminy silikony by k hrané postavě také nešly, ale díky rychlému záběru to vypadá celkem přirozeně...
obrázky dodal  Maarty & MickeyMouse
07.06.2010
upd. 03.06.2015
věk: 46
rok: 2009
náhlednáhlednáhled
update 03.06.2015 - přidaný 3. obrázek: pozorný MickeyMouse si při repríze všiml, že "to vypadá, že při striptýzu měla minimálně Vilma Cibulková ve smlouvě, že nebudou vidět bradavky." Fakt je, že při předchozím záběru si sundavala košilku a nic jiného její postava na sobě mít neměla...

Striptýz pro Václava Havla, který měl zájem o matku i s dcerami. Autorka Tereza Boučková (ve filmu ji hraje Tereza Voříšková) ale později přiznala, že ve skutečnosti se této mejdanové zábavy neúčastnila a zná ji jen z vyprávění.
obrázky dodal  xkleo07 & MickeyMouse
věk: --
rok: 2020
režie: Mira Fornay
náhlednáhlednáhled
obrázky dodal  lmp
věk: 24
rok: 2005
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
Tereza, rozená Maňáková, absolvovala ostravskou konzervatoř a po mateřské pauze působí v ostravské Aréně. Kromě toho zpívá a hraje na flétnu.
originál by Jirkazz
věk: 23
rok: 2017
náhlednáhlednáhlednáhled
obrázky dodal  Magdalen
věk: 26
rok: 2004
náhled
obrázky dodal  Peterko
věk: --
rok: 1983
náhlednáhled
Starší nepříliš známý film, ovšem ve své divácké generaci příznivce má. Za povšimnutí stojí, že tentokrát Kachyňa, guru v oblasti náctiletých lolitek, vybral pro hlavní dívčí roli velice nezvykle prakticky plochou zrzku Stanislavu. Nota bene jsem měl vždycky pocit, jako by byla předabovaná, snad Medveckou? Ovšem jak tak dnes koukám na capy z plavkách, něco v sobě přeci jenom měla...
obrázky dodal  scOOp
věk: --
rok: 1983
náhled
Stáňa Fauna točila zhruba rok od Fandy, ó fandy, ale přijde mi, že mezi tím dost sešla.
Stále se mi nedaří zjistit její věk. Podle imdb.com je ročník 1963, podle jiného zdroje 1967. V roce 1997 o ní byl natočen dokument "Stáňa" a v té době jí bylo "pár let po třicítce". Natočila ho režisérka Andrea Majstorovič v rámci cyklu "Svět bez hranic". Mimochodem díky tomu jsem se dozvěděl o jejím neradostném následném životě:
"Stanislava Coufalová byla jako děvče na nejlepší cestě stát se dobrou herečkou. Stejně jako v soukromém životě, bývala zodpovědná a dobře připravená. Pár let po třicítce však žije životem těžké narkomanky. O dávné touze stát se herečkou mluví s rezignovaným úsměvem. Její nevyrovnaná matka, která našla oporu u Svědků Jehovových, nepodepsala dceři přihlášku na konzervatoř, protože by šlo o "nepřípustný styk se světem". Odpovědnost připouští tváří v tvář dceři a televizní kameře teprve po letech. Uvědomí-li si však souvislost mezi drogou slepé víry a drogovou závislostí své dcery, zůstává otázkou."
Jestli jste ten film někdo viděl, můžete přidat další informace. BTW jsem taky našel informaci, že když hrála jako teenagerka hlavní roli v Sonátě pro zrzku, skutečně sama chytala ve fotbalových scénách i hrála na klavír v těch klavírních!
obrázky dodal  Maarty
věk: 37
rok: 2019
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
Jak vidí dnešní 30leté výročí Miřenka Čechová ve své minutě v rámci projektu časopisu Reflex a České televize Moje svoboda. Miřenka je tanečnice, choreografka a režisérka, vystudovala taneční konzervatoř a následně DAMU a HAMU, kde v roce 2012 získala doktorát z fyzického divadla. Založila dva profesionální divadelní soubory Tantehorse a Spitfire Company, žije zejména v Americe. 'Miřenka' vznikla jako přezdívka na konzervatoři.
obrázky dodal  lynchoid
věk: 23
rok: 1983
náhled
Asi nejznámější scéna, sprchování v modrém světle, pro nás tehdejší kluky vlajková loď celého seriálu ;-) Mezi námi poněkud samoúčelná, proto díky panu Polákovi za ni. Taťána Čechovská má ve filmografii jen 3 filmy, což mi přijde zvláštní, byla to hezká ženská. Nevíte o ní někdo něco? Předpokládám, že mohla zmizet z databází tím, že se vdala a změnila jméno.
obrázky dodal  Sabian
věk: 44
rok: 2010
režie: David Jařab
náhlednáhlednáhlednáhled
obrázky dodal  Polus
věk: 46
rok: 2012
režie: Jan Hřebejk
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
Viktorie v Blu-ray. Režisér Hřebejk vzpomínal, že s dámským obsazením měl problém. Podle logiky děje potřeboval čtyřicátnice, které ale nebudou mít problém s hodně odhalenými scénami. Viktorie Čermáková prý jako divadelní režisérka s nahotou pracuje a tak s tím ani ve filmu neměla žádný problém. (A taky se asi chtěla malinko pochlubit, tipli bychom si :-)
Pro toho kdo český herecký svět tak nesleduje: další pikantnost filmu je, že manžela a tedy i partnera v nahých a erotických scénách hraje Hynek Čermák, její reálný bratr (ten malý plešatý pán).
obrázky dodal  Drago
věk: 51
rok: 2017
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
Česká divadelní herečka a režisérka, starší sestra wannabe drsňáka české televizní scény Hynka Čermáka. Poprvé překvapila vnadnými erotickými scénami ve Svaté čtveřici. V aktuální Zádušní oběti má opět odhalené scény a těžko věřit, že může mít takovéto poprsí v 50 letech od přírody... Byť opticky jí jistě pomáhá i její drobounká postava, měří pouhých 155 cm.
obrázky dodal  scOOp
věk: 19
rok: 1996
režie: Dušan Klein
náhlednáhlednáhled
Jen taková legrácka. Popravdě mě celou tu dobu víc fascinoval mladičký Zadražil s dlouhými vlasy :-)
obrázky dodal  JirkaZ
věk: 38
rok: 2015
náhled
Pozvánka do divadla: Princezna ze Mlejna odešla z Plzně na Vinohrady a v představení Caligula fascinuje nejen akrobacií na visutém kruhu. V odvážném kostýmu se vyskytuje zejména v 1. dějství, ve 2. má odvážnou scénu viditelnou podle znalců nejlépe z pravé části hlediště. Premiéra 4.11.2015.
obrázky dodal  Murphy19811
27.02.2020
věk: 32
rok: 1969
náhlednáhlednáhled
Herečka původem z Mladé Boleslavi vystudovala pražskou DAMU, ale většinu kariéry prožila v angažmá v Mostě. Asi i díky tomu neměla velkou filmovou kariéru, Adelheid byla její jediná hlavní role. Po návratu do Prahy na konci 80. let už šlo vesměs o vedlejší a epizodní role.
obrázky dodal  lmp
věk: --
rok: 2007
náhlednáhlednáhlednáhled
Petra s Hrbatou coby lesbický hipísácký pár požádaly Olina o menší výpomoc s početím…
originál by Jirkazz
věk: 25
rok: 2013
režie: Jan Pachl
náhlednáhlednáhlednáhled
Vzhledem k tomu, že jak jsem pochopil jde o zkušenou pornoherečku s uměleckým jménem Denisa Heaven, podobná scéna u ní nepřekvapí, ale České televizi za takovou odvahu ve večerním primetimu palec nahoru!
obrázky dodal  sexyzeny.net
věk: 17
rok: 1999
náhlednáhlednáhled
Při zahájení školního roku se hodí čistá estetika a umění, takže zařazuji celý příspěvek od kolegy.

*****
Na první pohled neznámé nahotinky účinkující v hudebně-baletním TV filmu Podivuhodný let, který získal hlavní cenu na MTF Zlatá Praha v roce 1999. Z jedné z nich se vyklubala Miss Západní Čechy a finalistka Miss ČR 2001 Ema Černáková (4. – 6. místo,vyhrála tehdy Diana Kobzanová). Je to ta menší, s tmavším klínem. Doufám, že Miloš Zapletal nebude dotyčnou dodatečně diskvalifikovat… Druhou účinkující je Markéta Smolíková.
dvarek
******
obrázky dodal  dvarek
věk: 26
rok: 2007
náhlednáhlednáhlednáhlednáhled
obrázky dodal  rak
věk: 28
rok: 2021
režie: Jan Foukal
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
Vystudovala herectví na JAMU v Brně, je členkou souboru brněnského HaDivadla.
obrázky dodal  djweka
věk: 42
rok: 1992
náhled
obrázky dodal  uživatel & Maarty
věk: 20
rok: 1990
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
Slovenská herečka, bývalá dlouholetá členka SND, hraje hlavně v TV seriálech, mj. vítězka 2. řady slovenské Lets Dance. TV inscenace podle všeho nebyla později reprízovaná, takže capy jsou z raritní videokazety.
obrázky dodal  MrX
věk: 25
rok: 1995
náhled
originál by Jirkazz
věk: 17
rok: 1969
náhled
obrázky dodal  daktari
věk: 17
rok: 1969
náhlednáhlednáhlednáhlednáhled
Doplnění o scénu z vězení. Jestli je to Andrea nebo dublerka těžko říct. Každopádně záběr do obličeje je teprve v okamžiku, kdy se doobleče.
obrázky dodal  Vassago666
věk: 20
rok: 1972
náhled
Když už nám ČT opakuje (podle mne velice nepovedené) nové díly Nemocnice, nabízím zde sestřičku Inu. Zvláštní dáma - svého času v podstatě představovala Andrea na českých obrazovkách přední sexbombu, ale kdo jí vlastně viděl svlečenou? Tady je tedy aspoň něco. Je jí tu 20 let, pro úplnost dodávám, že Nemocnici točila v 25ti letech a nové díly v 51. Kdo to nevíte, je matkou přední české tenistky Sandry Kleinové (*1978).
obrázky dodal  daktari
věk: 34
rok: 2012
náhlednáhlednáhled
Podle dostupných informací byl TV film ve skutečnosti natáčen v létě 2010 (tato scéna zřejmě v bývalém kamenolomu Drysice), tedy dlouho předtím, než Jitka otěhotněla a porodila (28.1.2012).
obrázky dodal  Drago
věk: 36
rok: 2014
režie: Jan Hřebejk
náhlednáhlednáhled
obrázky dodal  recondo
věk: 37
rok: 2015
náhlednáhled
Jitka zve do divadla - oficiální fotky k inscenaci Království boží na zemi, v premiéře na letošní Letní scéně Divadla Ungelt.
obrázky dodal  DaveLister & Divadlo Ungelt
věk: 41
rok: 2019
náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled
Dlouhá domácí karanténa je ideální čas pokusit se zhlédnout téměř tříhodinový černobílý opus mistra Marhoula. Pro toho, kdo to ani za této situace nezvládne, je tu alespoň výběr toho zásadního.
Nejprve divoká vesnická nymfomanka Ludmila v podání Jitky Čvančarové, pro milovníky dobře prosperujících žen. Vyznavače filmového realismu asi trochu překvapí bílá čára po tangových plavkách, kterou jí z nějakého záhadného důvodu pan režisér nenechal zamaskovat.
originál by Jirkazz